Casaneta / Neteges Alella

Ràpid, Fàcil, Còmode. des de Casa 696.08.80.82

 

Solicitud d'informació per el Servei de manteniment a Domicilis Mensual o Quinzenal 

Demani pressupost sense compromís. Neteges Alella compleix tota la normativa vigent de confidencialitat. Les seves dades NO seràn traspassades a tercers.

 

 

Senzill i efectiu amb totes les garanties. Com funciona?

1-      Garanties per escrit, servei de màxima eficiència

a.       Es signa un document per part de Empresa i Client, on s’especifiquen totes les característiques  i garanties del servei. Em període de contractació es de 4 setmanes (renovables), i de 2 setmanes en el cas de servei quinzenal.

 

b.      Neteges Alella assigna una treballadora de plantilla per desenvolupar el servei. Sempre la mateixa, en cas dels serveis mensuals i quinzenals.

c.       Un supervisor porta a la treballadora a l’hora d’inici convinguda i la recull al final de la jornada. Si escau, i així ho demanen els clients, es farà càrrec de les claus i la seguretat del seu domicili.

2-      Que inclou ?

 

a.       Te vostè a casa una treballadora d’experiència, amb formació i de plantilla de l’empresa

b.      Seguretat social i assegurança de responsabilitat civil, no ha de fer cap tràmit, segons la llei que regula el servei domèstic.

c.       No s’ha de fer càrrec de vacances i si un dels dies de servei, es festiu, no perd les hores. Be es fan en un altre dia, o simplement no computen en el pack d’hores contractades.

 

Vol un pressupost ? ompli el formulari !